BWT bestmax | Aplicatii Generale

 

DOMENII DE UTILIZARE: Pentru orice utilaj ce functioneaza cu apa care intrebuinteaza o temperaura mai mare de 68° C a apei: espressoare de cafea, utilaje vending, cuptoare convectie,masini de spalat vase, masini de gheata, racitoare etc.

Functiile bestmax:
• filtrare impuritati fizice - 2 straturi de indepartare a acestor impuritati care provin din reteaua de alimentare cu apa a utilajului
• stratul de carbune activ care retine gustul si mirosul impropriu apei - ex. gustul de clor
• stratul de dedurizare - rasina schimbatoare de ioni

Avantajele operarii cu un sistem bestmax - fata de sistemele consacrate in acest domeniu trateaza apa din toate puncte de vedere - opreste impuritatiile, inlatura 100% gustul si mirosul impropriu apei, dedurizeaza apa fata de celelalte sisteme care in afara faptului ca sunt ineficiente la temperaturi mai mari de 68°C. nu retin impuritatiile ci dimpotriva fac depuneri in interiorul recipientului, nu retin gustul si mirosul apei ba chiar mai mult aceste doue elemente se regasesc in proportie mai mare datorita depunerilor din interiorul recipientului, sunt greu de gestionat si presupun o mentenata periodica ( max. 14 zile ) ce necesita o regenerare cu sare!

 

Download >> bestmax .pdf

CONTACT

Expert Help Office S.R.L.
water+more by BWT

Tel.:   + 40 733 662 362
e-mail: office@waterexpert.ro

ARTICOLE
NEWSLETTER